Muss czekoladowy

Podziel się tym wpisem

 

Fit muss czekoladowy

Składniki:

  • 250 ml mleka kokosowego
  • 10 łyżeczek chia
  • opcjonalnie 1/2 łyżeczki ksylitolu
  • 1 łyżka kakao
  • syrop klonowy do podania

Przygotowanie:

  1. Do miseczki nalać mleka, wsypać chia i ksylitol, zamieszać i odstawić do zamrażarki
    na niecałe 10 minut, tak aby była konsystencja kremu.
  2. Wyciągnąć, dodać 1 łyżkę kakao, wymieszać. Po wierzchu polać syropem klonowym.

Więcej wpisów

Twój koszyk
Facebook Instagram YouTube TikTok
Aby zapewnić sprawne funkcjonowanie tego portalu, czasami umieszczamy na komputerze użytkownika (bądź innym urządzeniu) małe pliki – tzw. cookies („ciasteczka”). Podobnie postępuje większość dużych witryn internetowych.
Zacznij pisać aby zobaczyć produkty, których szukasz
Sklep
Blog
Moje konto
0 element Koszyk